Alice Vennik

Kunst kopen.

Ik verkoop mijn kunst op maat en opdrachten. Het blijft wel redelijk abstract echter een invulling naar wens kan besproken worden. Mijn kunst uit zich in kordate precisie, ik heb er ook wel de tijd voor nodig. Ik vraag 25 euro per uur en de vergoeding van het materiaal.

Wat gaat het geld naar toe?

Op dit moment spaar ik geld voor een anti-drugs marathon in Argentinië. Ook zijn sponsors welkom die mijn reis en materialen kunnen sponsoren. Ik ga voorlichting geven en flyeren.

Mijn kunst hoe maak ik het!

Overspoeld door emoties, iedereen vol van pracht, zo kleurrijk als de nacht. Vol met kleur veel details allemaal stukjes van mij.Potloden, houtskool, aluminiumfolie, bladgoud, alles word er in verwerkt allemaal losse flarden komt samen tot 1 geheel een echtere Auparo bestaan niet! voor betere foto's klik hier

Wie ben ik?

Ik ben Auparo. Ben ik een onwetende wilde? Onderweg naar niks kwam ik alles tegen elke dag weer meer. Hoe kwam ik hier ooit in terecht? Is dit echt? Nee, mij zul je nooit verslaan. Bind me vast met je sterkste touwen, jij kunt mij niet houden. Niemand kan me remmen niemand zal me temmen, nee nooit.
Veel wat een vrouw kan tekenen in het leven heeft mij getekend! Dat hinderende mijn vrije gedachtegang niet. Kantjeboord was mijn leven en helaas niet voor even. Dat heeft mijn leven zo gekleurd zoveel gezien alle kleuren en tonen ervaren dat zou ik anders nooit kunnen evenaren.
Vol van kleur, detail, en expressie vol pracht dat is wat de kunst van mij verwacht.

Wat vind ik van kunst?

Kunst is nietsontziend veelzeggend ontastbaar! Elke streep elke punt laat iets zien. Iedereen ziet zijn of haar gedachtengang vertaald in een kleur, figuur of ?Onbekende gebieden binnen gaan, iets echt beleven voorbij het denken veder gaan. Niet te oordelen, als een kind opgaan in meer. Geen rekening houdend met de mens, weg van tijd, en ruimte geen rekening houdend met de realiteit. We gaan allemaal dezelfde weg passeren dezelfde stops en ieder op zijn manier.